More

    TAG

    Инвеститорот ќе исплати 50 милиони долари до средина на годината

    Инвеститорот ќе исплати 50 милиони долари до средина на годината

    РТЛ Хрватска во текот на минатата ноќ дефинитивно ѝ е продадена на компанијата Central European Media Enterprises (ЦME) за 50 милиони долари. Информацијата е потврдена...

    Latest news