More

    TAG

    Инцидент во емисијата на Васко Ефтов

    Инцидент во емисијата на Васко Ефтов

    „Ако ти удрам еден шамар, ќе ти избијам два заба. Ма.. ти е…“, извика хрватскиот генерал Анте Пркачин во емисијата „Во центар“ на Васко Ефтов и...

    Latest news