More

  Инцидент во емисијата на Васко Ефтов

  spot_img

  „Ако ти удрам еден шамар, ќе ти избијам два заба. Ма.. ти е…“, извика хрватскиот генерал Анте Пркачин во емисијата „Во центар“ на Васко Ефтов и демонстративно го напушти студиото.

  Пркачин е хрватски генерал кој беше осомничен за воени злосторства, а многу се изнервира за прашањето поврзано со логорот Јасеновац во Втората светска војна.

  Ефтов го праша дали таму Хрвати убивале Срби или Србите самите се убивале меѓусебно.

  Генералот стана, го опцу и ја напушти емисијата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img