More

    TAG

    информираше ДИК

    Сѐ уште се гласа во дијаспората, информираше ДИК

    Вкупно 14-те гласачки места во казнено поправни установи каде своето гласачко право денеска можеа да го остварат 2.147 гласачи, се затворени, а одѕивот изнесува...

    Latest news