More

    TAG

    ИЈЗ препорачува вакцинација и за доилки и за тие што сакаат да забременат

    ИЈЗ препорачува вакцинација и за доилки и за тие што сакаат да забременат

    Вакцинацијата против ковид-19 се препорачува за трудници. Сите кои имаат 18 години и се постари од 18, вклучително и оние кои се бремени, кои...

    Latest news