More

    TAG

    Иако Кенеди се кандидира за претседател на САД

    Иако Кенеди се кандидира за претседател на САД, неговото семејство го поддржува Бајден

    Речиси сите членови на семејството Кенеди му изразија поддршка на актуелниот претседател Џо Бајден во Филаделфија. Така, независниот кандидат Роберт Кенеди Јуниор остана без...

    Latest news