More

    TAG

    и ја исклучија „бубачката“

    Мајката на починатиот јутјубер го критикуваше Вучиќ на Пинк, и ја исклучија „бубачката“

    Кога Наташа Ѓукиќ почна да го критикува српскиот претседател, водителката Јована Јеремиќ ја прекина и на крајот ја смени темата. Наташа Ѓукиќ, мајка на починатата...

    Latest news