More

    TAG

    Хормонот на стрес кортизол: Тивко убиец или вреден подарок на еволуцијата?

    Хормонот на стрес кортизол: Тивко убиец или вреден подарок на еволуцијата?

    На TikTok има се повеќе објави кои го обвинуваат хормонот кортизол за разни болести. Научниците предупредуваат дека ова е поедноставување на проблемот. Кортизолот не...

    Latest news