More

    TAG

    Хаотични сцени: Наредена нова евакуација во Грција

    Хаотични сцени: Наредена нова евакуација во Грција, силните ветрови шират пожари

    Еднонеделниот пожар на грчкиот остров и одморалиштето Родос ја проби одбраната во понеделникот, принудувајќи нови евакуации бидејќи силните ветрови и топлината целосно ги исушија...

    Latest news