More

    TAG

    Хамас рече дека крајот на израелската офанзива во Газа е услов за ослободување на заложниците

    Хамас рече дека крајот на израелската офанзива во Газа е услов за ослободување на заложниците

    Хамас рече дека крајот на израелската офанзива во Газа е услов за ослободување на заложниците Хамас во понеделникот рече дека гарантираниот крај на израелската офанзива...

    Latest news