More

    TAG

    Хамас објави понуда за ставање крај на војната

    Хамас објави понуда за ставање крај на војната

    Хамас во вторникот ја поднесе својата понуда за прекин на огнот што ќе ги замолчи оружјата во Газа за четири и пол месеци и...

    Latest news