More

    TAG

    Ѓурѓај ги повика нашинците масовно да излезат

    Ѓурѓај ги повика нашинците масовно да излезат

    Николај Ѓурѓај, претседател на Здружението Илинден во кое што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка за кандидатката...

    Latest news