More

    TAG

    Грција и од ЕУ

    Евакуирани се населени места, побарана е помош од Јордан, Израел, Грција и од ЕУ

    Голем пожар избувна во близина на градот Пафос во западниот дел на Кипар, нанесувајќи штета на домови и превентивно беа евакуирани неколку населени места,...

    Latest news