More

    TAG

    Грчкиот министер за одбрана говори за Преспанскиот договор

    Грчкиот министер за одбрана говори за Преспанскиот договор

    Министерот за одбрана на Грција, Никос Панајотопулос смета дека „безусловното доделување на македонски идентитет и македонски јазик на соседите, беше мега грешка“, но сепак...

    Latest news