More

    TAG

    Градоначалникот на Општина Пустец

    Градоначалникот на Општина Пустец, Пали Колефски го поддржа барањето на Македонска алијанса за европска интеграција (МАЕИ) за поставување биста на Гоце Делчев во центарот...

    Градоначалникот на Општина Пустец, Пали Колефски го поддржа барањето на Македонска алијанса за европска интеграција (МАЕИ) за поставување биста на Гоце Делчев во центарот...

    Latest news