More

    TAG

    Google под притисок: ги брише податоците од прелистувањето

    Google под притисок: ги брише податоците од прелистувањето

    Американскиот технолошки гигант Гугл се согласи да избрише милијарди записи за прелистување на интернет во замена за повлекување на тужбата поднесена од корисниците, кои...

    Latest news