More

    TAG

    го добиле четвртото дете

    Објавата на убавата актерка Гал Гадот на Инстаграм открива дека таа и нејзиниот партнер продуцентот Јарон Варсанo, го добиле четвртото дете

    Објавата на убавата актерка Гал Гадот на Инстаграм открива дека таа и нејзиниот партнер продуцентот Јарон Варсанo, го добиле четвртото дете. 38-годишната актерка објави фотографија...

    Latest news