More

    TAG

    Глувчешката треска повторно предизвикува проблеми: НИЈЗ откри зголемување на случаите

    Глувчешката треска повторно предизвикува проблеми: НИЈЗ откри зголемување на случаите

    По 2022 година, кога немаше инфекции, Националниот институт за јавно здравје повторно откри зголемување на случаите на глувчешка треска. Минатата година биле потврдени 64...

    Latest news