More

    TAG

    Ѓикиќ предупредува за проблемот со неодговорната употреба на антибиотици

    Ѓикиќ предупредува за проблемот со неодговорната употреба на антибиотици

    Научникот Иван Ѓикиќ од Универзитетот Гете во Франкфурт предупреди на болничките супербактерии кои се отпорни на многу антибиотици и кои, како што рече, претставуваат...

    Latest news