More

    TAG

    Германците масовно купуваат нови автомобили

    Германците масовно купуваат нови автомобили, продажбата во Унгарија нагло опадна. Како е во Хрватска?

    Продажбата на автомобили на европскиот пазар повторно се зголеми во август, а во Хрватска закрепна по застојот во претходниот месец, покажаа во средата податоците...

    Latest news