More

    TAG

    Фирми „супер корисници“ од Волстрит добивале тајни економски информации

    Фирми „супер корисници“ од Волстрит добивале тајни економски информации

    Американското биро за статистика  (BLS) споделувало  важни економски информации, вклучително и податоци за инфлацијата, со големите фирми од Волстрит, како што се JP Morgan...

    Latest news