More

    TAG

    Европски ден на сеќавање на Холокаустот на Ромите

    Европски ден на сеќавање на Холокаустот на РомитеЕвропски ден на сеќавање на Холокаустот на Ромите

    Марија Пејчиновиќ Буриќ, генерален секретар на Советот на Европа, по повод европскиот ден на сеќавање на Холокаустот на Ромите потсети дека „денеска и им...

    Latest news