More

    TAG

    Епидемија на заразни болести во соседството: „Тоа е резултат на ниската вакцинација“

    Епидемија на заразни болести во соседството: „Тоа е резултат на ниската вакцинација“

    Од почетокот на годината 3.000 деца во субјектот на Федерацијата Босна и Херцеговина заболеле од сипаници, кои во комбинација со голема кашлица, претставуваат голем...

    Latest news