More

    TAG

    Експертите предупредуваат дека косата може да почне да опаѓа поради недоволно туширање

    Експертите предупредуваат дека косата може да почне да опаѓа поради недоволно туширање

    Прашањето колку често треба да ја миеме косата се чини дека е тема на дебата честопати. Постои група која вели дека честото миење е важно,...

    Latest news