More

    TAG

    Експерти од МААЕ бараат пристап до нуклеарката во Запорожје

    Експерти од МААЕ бараат пристап до нуклеарката во Запорожје

    Генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ), Рафаел Гроси побара во Советот за безбедност на ОН пристап до нуклеарната централа во Запорожје,...

    Latest news