More

    TAG

    Експеримент на НАСА доведе до откритие што може да биде клучот за животот на Марс

    Експеримент на НАСА доведе до откритие што може да биде клучот за животот на Марс

    Експериментот што се одржа на Марс покажа дека е можно да се извлече кислород што дише од тенката атмосфера на Марс. Од својот мал дом...

    Latest news