More

    TAG

    ЕК утре ќе предложи старт на преговорите со Украина и со Молдавија

    ЕК утре ќе предложи старт на преговорите со Украина и со Молдавија

    Европската комисија утре ќе предложи почеток на преговорите со Украина и Молдавија „откако ќе ги исполнат поставените услови“, а можно е и со Босна...

    Latest news