More

    TAG

    две момчиња беа сменети по породувањето во болница. Сега добија извинување

    Пред 70 години, две момчиња беа сменети по породувањето во болница. Сега добија извинување

    Тоа беше едноставен домашен комплет за ДНК тест, божиќен подарок, кој засекогаш ги промени животите на двајца Канаѓани. Ричард Бове од крајбрежниот град Сешелт,...

    Latest news