More

    TAG

    Двајца осуденици од ќелијата во која Станимир Брајковиќ беше брутално мачен до смрт ја сведочеле ужасната злоупотреба

    Двајца осуденици од ќелијата во која Станимир Брајковиќ беше брутално мачен до смрт ја сведочеле ужасната злоупотреба

    Двајца осуденици од ќелијата во која Станимир Брајковиќ (74) беше брутално мачен до смрт ја сведочеле ужасната злоупотреба. Тие им истакнале на надлежните власти...

    Latest news