More

    TAG

    дури и за едни обични краставици на пазар

    Каде и да се свртите, некој ќе ве излаже, дури и за едни обични краставици на пазар

    Лагите постојат откако има луѓе. Познато е дека речиси сите лажат, дури и оние кои брзо и лесно се колнат во својата вистинољубивост. Сепак,...

    Latest news