More

    TAG

    Државна компанија со просечна плата од речиси 4.000 евра бара работници

    Државна компанија со просечна плата од речиси 4.000 евра бара работници, ова се условите

    Хрватската контрола на летање бара нови 13 работници на кои им нуди работа на неопределено време. Така, бараме техничар за надзор и одржување на системот...

    Latest news