More

    TAG

    дожд и поплави најавуваат британските метеоролози

    Снег, дожд и поплави најавуваат британските метеоролози

    Додека снег падна во Хрватска и во западна Србија, метеоролозите во Велика Британија најавуваат „Арктичка експлозија“ во Европа која освен снег може да донесе...

    Latest news