More

    TAG

    дошол и синот Илир

    Ветераните на УЧК во 2014-та ја одликувале сопругата Неџмије, дошол и синот Илир

    Откако лидерот на ДУИ, Али Ахмети, со видливи емоции пееше песни за диктаторот Енвер Хоџа, сега скандалот се продлабочува, бидејќи откриени се уште подлабоки...

    Latest news