More

    TAG

    Документарен филм „100 години фудбал во Охрид“

    Документарен филм „100 години фудбал во Охрид“

    Во Центарот за култура „Григор Прличев“, на 11. февруари, петок, ќе биде прикажан документарниот филм „100 години фудбал во Охрид“, во продукција на порталот...

    Latest news