More

    TAG

    Димитровски вели дека ова е влада со анационални чувства

    Димитровски вели дека ова е влада со анационални чувства

    Сегашната влада е без национални чувства и ќе има потешкотии да го прослави 2 Август, вели новинарот Предраг Димитровски во своето гостување во емисијата...

    Latest news