More

    TAG

    дијабетес тип 2

    Ова се апсолутно најлошите пијалоци за зависниците од шеќер

    Најлоши пијалоци за контрола на шеќерот во крвта се оние кои содржат најголема количина шеќер, а тоа се најчесто газираните пијалоци. Редовното јадење многу...

    Latest news