More

    TAG

    Децата од Јапонија поради посебниот начин на образование се најсреќни на светот

    Децата од Јапонија поради посебниот начин на образование се најсреќни на светот

    Бројни претходни студии покажаа дека децата во Јапонија се најсреќни на светот, а тоа е поради нивниот начин на живот. Како што пишува The Asian...

    Latest news