More

    TAG

    „Денес е бескрајно тажен ден - не е точно дека времето ги лекува раните“

    „Денес е бескрајно тажен ден – не е точно дека времето ги лекува раните“

    Се навршуваат триесетгодишнина од масакрот на сараевскиот пазар Маркале. На денешен ден во 1994 година, во експлозија на минофрлачка граната истрелана од позицијата на...

    Latest news