More

    TAG

    ДЕН НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА

    Ден на планетата Земја, овогодинешната тема „Инвестирај во нашата планета“.

    Денот на планетата Земја се одбележува на 22 април ширум светот со активности за поттикнување на луѓето да преземат акција за зачувување на својот...

    Latest news