More

    TAG

    Демостат: Резолуцијата на Европскиот парламент за изборите во Србија ќе биде остра

    Демостат: Резолуцијата на Европскиот парламент за изборите во Србија ќе биде остра

    Пратениците на Европскиот парламент најверојатно на 7 февруари на пленарна седница ќе гласаат за резолуцијата за изборите во Србија. Како што неофицијално тврди за...

    Latest news