More

    TAG

    Дали ќе има скалесто зголемување на другите плати

    Дали ќе има скалесто зголемување на другите плати, засега не се знае

    Синдикатите, работодавците и владата се договорија за износот и методологијата за пресметка и зголемување на минимална плата. Таа од март ќе изнесува 18.000 денари, а дел...

    Latest news