More

    TAG

    Дали е премногу едно пиво на ден? Што велат студиите за тоа?

    Дали е премногу едно пиво на ден? Што велат студиите за тоа?

    „Пивскиот стомак“ не е единствената последица од прекумерното консумирање пиво. Така пишува во онлајн статијата на Фокус за пивото и количината на алкохол што може...

    Latest news