More

    TAG

    Човиќ контра ставовите на САД: Не се откажува од новата компанија за Јужна интерконекција

    Човиќ контра ставовите на САД: Не се откажува од новата компанија за Јужна интерконекција, измените на Изборниот закон ги нарече „мал инструмент за одвраќање“

    Лидерот на ХДЗ, Дргана Човиќ, денеска зборуваше за договорите постигнати меѓу лидерите на коалициските партии на државно ниво, но одговори на ставовите искажани од...

    Latest news