More

    TAG

    Бојмацалиев: Обезбедени финансии за бонус плата која ќе ја исплатиме по изборите

    Бојмацалиев: Обезбедени финансии за бонус плата која ќе ја исплатиме по изборите

    Денеска, (04.04.2024) дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев оствари работна посета на СВР Велес, каде што оствари средба со раководството на оваа...

    Latest news