More

    TAG

    Богатства и тајни на храмот на богот Амон: Ново откритие на археолозите во потонатиот град Египет

    Богатства и тајни на храмот на богот Амон: Ново откритие на археолозите во потонатиот град Египет

    Европскиот институт за подводна археологија (IEASM) вчера објави дека археолозите откриле нови богатства и тајни во областа на потонатиот храм во близина на египетскиот...

    Latest news