More

    TAG

    Блокадата на американската влада привремено е укината. Може да се реши? Нема пари за Украина

    Блокадата на американската влада привремено е укината. Може да се реши? Нема пари за Украина

    Американскиот претседател Џо Бајден во саботата навечер, откако беше усвоен од двата дома на Конгресот, го потпиша законот за привремено продолжување на финансирањето на...

    Latest news