More

    TAG

    Битиќи се брани од Зеќири

    Битиќи се брани од Зеќири

    Погрешно е протолкувана изјавата на поранешниот генералниот секретар на влада Мухамед Зеќири дека наводно спроведувал постапка во 4 очи договорена со мене, изјави денеска...

    Latest news