More

    TAG

    Бесплатни културни настани за 8 септември

    Бесплатни културни настани за 8 септември

    По повод 8 Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија, под мотото „Гласник на слободата“, Министерството за култура се приклучува во централната прослава,...

    Latest news