More

    TAG

    Бесими: Низа мерки за сузбивање на сивата економија дел од реформата

    Бесими: Низа мерки за сузбивање на сивата економија дел од реформата

    Борбата против сивата економија е дел од реформата во јавните финансии. Со системските измени ќе се преземат низа мерки за формализирање на неформалниот сектор,...

    Latest news