More

    TAG

    БЕКТЕШИ БАРА ДА РЕПРЕГОВАРА СО ЕНЕРГЕТСКИ ИНВЕСТИТОР

    БЕКТЕШИ БАРА ДА РЕПРЕГОВАРА СО ЕНЕРГЕТСКИ ИНВЕСТИТОР

    Министерството за економија ќе бара враќање на процедурата во владата за една од енергетските стратешки инвестиции бидејќи смета дека треба да се допреговараат некои...

    Latest news